laptop-2838921_1920

Nyttige norske nettsteder 2022

Nedenfor har vi samlet noen interessante nettsteder som det er verdt å bli kjent med.

Nettstedene inneholder mye viktig og nyttig stoff, men det betyr ikke at MorFarBarn nødvendigvis går god for alt innhold på hvert enkelt nettsted.

www.Samlivsbanken.no - Dette nettstedet eies og driftes av Stiftelsen MorFarBarn. Det inneholder mange og varierte ressurser for selvstudium og undervisning -- både en fyldig ressursbank og det nettbaserte og gratis kurset "Samlivsrevolusjon - et kurs om kjønn, seksualitet, LHBT og kristen tro" som består av video-undevisning, PowerPoint-presentasjoner til fri bruk, detaljert bakgrunnsstoff, m.m.m.

Samlivsrevolusjonen.no - Et innholdsrikt og interessant nettsted driftet av Kjell Skartveit, forfatteren av den viktige boka Normløst - Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge. I tillegg til artikler, legges det også ut nyheter fra inn- og utland.

www.GenderChallenge.no - Et nordisk nettsted med mange verdifulle artikler og mye faglig dokumentasjon på hvorfor svært mye av trans-bevegelsens agenda ikke holder faglig og vitenskapelig mål.

www.Transinfo.no - Et norsk nettsted som problematiserer trans-bevegelsens agenda og budskap om flytende kjønn, "født i feil kropp", kjønnsskifte, et mangfold av kjønn, osv. Nettstedet har tallrike linker til viktige artikler og gode linker til nettsteder som gir råd og tips til foreldre og lærere.