CroppedImage

Pride: En kjønnsløs nasjon heiser flagget

Her er noen utdrag fra artikkelen:

- Konsekvensene av dagens Pride-ideologi er at menn konkurrerer mot kvinner og ødelegger kvinneidrett. På Vestkantbadet i Oslo benytter transkvinner damedusjen, i California fylles kvinnefengsel opp av transkvinner, og i Storbritannia får kvinner skylden for barnevoldtekter begått av menn.

Siste skrik på transtoget er nullifikasjon – en operasjon der du fjerner kjønnsorganene fordi du oppfatter deg selv som kjønnsløs. Og dette har vi innført flagging for.

- Juni og Pride er her og det er bare å heie på ungene i barnehagen når de vifter Pride-flagget samtidig som de gleder seg til de begynner på skolen og kan velge kjønn selv. Statskanalen disker opp til fest og vi kan kose oss med den nye frokostblandingen «All Together» fra Kellogg’s – med slagordet Kellogg’s LBTQ-kornblanding fyller munnen din med Pride.

Bon appétit og happy Pride.

Les hele artikkelen: Pride - En kjønnsløs nasjon heiser flagget.

Artikkelen inneholder mange viktige og nyttige linker som dokumenterer innholdet i artikkelen. Klikk på noen av dem og lær ting du ikke visste fra før ...

Dagbladet, avisen der artikkelen opprinnelig ble publisert, har lagt det meste av artikkelen bak betalingsmur. Vi linker derfor til nettstedet Samlivsrevolusjonen.no. Der kan man lese hele artikkelen, som ble delt 16.687 ganger i sosiale medier.

De største Pride-overskriftene. Retriever, Nordens største selskap innen medieanalyse, publiserte i slutten av juni 2021 en oversikt over de tre artiklene som hadde høyest synlighet og størst antall delinger i juni 2021. Vinneren var "Pride  En kjønnsløs nasjon heiser flagget".