1children-running-and-holding-hands

Ressurser for veien videre + tre "bonus-artikler"

Prosjektet The Dark Side of the Rainbow i juni 2023 er ved veis ende for denne gang. Hva som kommer rundt neste sving, vil tiden vise. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss daglig, og til dere som sporadisk har vært innom!

Alt stoffet som er blitt presentert de siste 30 dagene, vil fortsatt ligge tilgjengelig i lang tid framover på adressen MorFarBarn.no/pride 

Én særdeles viktig oppfordring gjenstår fra vår side:

Sett deg et konkret mål om å utvide og utvikle kunnskapen din omkring kjønnstematikk, Pride-agendaen, samt skeiv teori i skolebøker og undervisning som våre barn og barnebarn blir utsatt for.

Kunnskap gir autoritet, troverdighet og trygghet. Det trengs i samtaler med kolleger, naboer og venner, og ikke minst trengs det overfor våre barn og barnebarn. De trenger desperat at vi i meningsfylte og respektfulle samtaler kan korrigere, imøtegå og opplyse dem om skeiv teori, om biologiske realiteter og om konsekvenser av Pride-agendaen.

Vi må hjelpe våre barn og barnebarn til å gjennomskue språkmanipuleringen, slagordene, hersketeknikkene, maktspråket, halvsannhetene og usannhetene om kjønn og seksualitet som de møter på alle mulige arenaer. 

shutterstock_151850882

DERFOR: Sett deg et konkret mål, f.eks. at du vil bruke 1 time i uka fra nå av og fram mot nyttår til å lese deg opp og bli skolert ved å bruke ressursene på noen av nettsidene nedenfor. Å gjennomføre dette vil gjøre deg kunnskapsrik og trygg selv, og du vil kunne hjelpe dine barn og barnebarn (+ mange andre) til å navigere i et svært krevende terreng og kulturklima. Hvis det lar seg gjøre, er det en god idé å gå sammen med én eller to andre og å møtes regelmessig for å snakke om det dere har lest og lært, og om utfordringer dere har møtt.

Sannheten er enkel og innlysende: Våre barn og barnebarn trenger oss! Hvem skal hjelpe dem til å tenke klart og velge rett dersom vi svikter?

NETTSTEDER

Nedenfor presenterer vi noen utvalgte og viktige nettsteder som vi anbefaler at du utforsker og blir kjent med.

Men først tre "bonus-artikler" som fortjener å bli nevnt og anbefalt før vi avslutter prosjektet vårt for i år: 

- Det aller verste aktivistene vet, er moderat kritikk av Pride
- Å protestera mot ekstremisme er ikkje ekstremisme
- Må barn paradere med sadomasochister for at homofile skal få like rettigheter

God lesning!

lgbt-flags-15

Og her er nettstedene:

SkeivTeori.no - Et svært viktig nettsted som dokumenterer hvordan skeiv teori nå gjennomsyrer mange av  grunnskolens lærebøker i flere fag.

Foreldrenettverket.no - Innholdsrike og matnyttige ressurser for foreldre og besteforeldre.

Foreldreopprop2022.no - Oppropets nettsted med viktige og gode ressurser.

Samlivsrevolusjonen.no - Et innholdsrikt og interessant nettsted driftet av Kjell Skartveit, forfatteren av den viktige boka Normløst - Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge. I tillegg til artikler, legges det også ut nyheter fra inn- og utland.

GenderChallenge.no - Et nordisk nettsted med verdifulle artikler og mye faglig dokumentasjon på hvorfor svært mye av trans-bevegelsens agenda ikke holder faglig og vitenskapelig mål.

Transinfo.no - Et norsk nettsted som problematiserer trans-bevegelsens agenda og budskap om flytende kjønn, "født i feil kropp", kjønnsskifte, et mangfold av kjønn, osv. Nettstedet har tallrike linker til viktige artikler og gode linker til nettsteder som gir råd og tips til foreldre og lærere.

MorFarBarn.no - Se spesielt de fire første menyene, blant annet om konverteringsterapi, en lang rekke med 1-sides ressursark. 

Verdialliansen.no - Et interessant nettsted som ikke minst engasjerer seg i politiske og samfunnsmessige aspekter, og som produserer grundige og viktige dokumenter.

Matriarken.no - Et nettsted driftet av en radikal feminist

Noen utvalgte engelsk-språklige nettsider:

TransGenderTrend.com - Det trolig største - og et av de aller beste - nettstedene om trans-tematikk.
* GenSpect.org - Et solid nettsted av og for foreldre, i samarbeid med fagfolk
* StatsForGender.org - Et annerledes og pedagogisk interessant nettsted med oppdatert og solid informasjon
* segm.org - Et viktig nettsted driftet av medisinsk fagpersonell  
* https://pitt.substack.com/ - Et nettsted med stadig flere livshistorier og vitnesbyrd fra foreldre med barn som har kjønnsdysfori

Noen få svenske TV-dokumentarer

The Trans Train – Del 1. En sterk, svensk dokumentarfilm med engelsk teksting. (59 min)
https://www.youtube.com/watch?v=sJGAoNbHYzk

The Trans Train – Del 2. En sterk, svensk dokumentarfilm med engelsk teksting. (58 min)
https://www.youtube.com/watch?v=73-mLwWIgwU

The Trans Train – Del 3. En kort og interessant oppsummering et år etter at de to dokumentarfilmene ble sendt. (14 min) 
https://www.youtube.com/watch?v=W3WqLT9NEnU

Transbarna - En sterk dokumentar om barn som har fått pubertetsblokkere og fått alvorlige helseskader.
https://www.svtplay.se/video/eopvq3m/uppdrag-granskning/transbarnen